Make your own free website on Tripod.com
My Personal Site
About Me

Home

Special Edition Photo | About Me | Favorite Links | Contact Me | Family Photo Album | Vacation Photo Album | Opis Saya

This is the page where I'll describe myself in more detail.

Mmmmm where to start yeahh.. emm oklah as usual.. hehe my name is Siti Rahayu Mohamad, was born in Kuala Lumpur... I ni berbintang Gemini. Lahir pada 20 June 1975 waaahhh dah tua rupanya saya ni uwaaaa... semakin ari usia semakin bertambah hopefully I ni jadi antara org yang beriman...aminnnn. Masih single.. (heheh saja je mention nih heheh single and available heheh). Mm apa lagi yer... haaaa masa study dulu ada best fren ramaiiii tapi yg paling close to me is Ina.. nama dia Hazlina Haron emmm dia pon single n available mm apa dia? nak tgk gamba dia mm.. nanti I mintak kat dia kay.... Sampai sini dulu la kot anti sambung lagi....

Favorites
 
  • Allahyarham P.Ramlee's movies
  • Runaway Bride
  • My Best Friend Wedding
  • Kuch Kuch Hota Hai (The first Indian Movie yang I suka)
  • Kabhi Kushi Kabhie Gham
  • Ghost
  • byk lagi... this is just to name a few...